طبق ادعای بهداشتی واجد شرایط FDA،
پسته فندقی تولیدکنندگان پسته مجاز به بیان موارد زیر هستند: «شواهد علمی نشان میدهد، اما ثابت نمیکند که خوردن 1.5 اونس در روز از اکثر آجیلها، مانند پسته، به عنوان بخشی از رژیم غذایی کم SFA و کلسترول ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهید.»
حمایت علمی برای ادعای سلامت پسته خشک خام واجد شرایط در مورد پسته با گزارش کمیته مشورتی دستورالعمل های رژیم غذایی در سال 2010، که نتیجه گرفت که مجموعه شواهد علمی بیشترین میزان را برای بادام، پسته، افزایش داد.
پسته با اجزای زیر مشخص می شود: اسیدهای چرب غیر اشباع (مانند MUFA و PUFA)، پروتئین، فیبر غذایی، منیزیم، پتاسیم، ویتامین K و مواد شیمیایی گیاهی مانند فیتوسترول ها، لوتئین (زانتوفیل کاروتنوئید)، γ-توکوفرول و پلی فن.
این اجزا ممکن است به طور هم افزایی برای کمک به ارتقای سلامت قلبی عروقی، کنترل قند خون و حفظ وزن در صورت مصرف متعادل و در چارچوب یک رژیم غذایی سالم عمل کنند.
پسته در مقایسه پسته صادراتی رفسنجان با بادام و گردو دارای سطوح چربی و کالری کمتری است.
بر اساس سیستم Atwater) و سطوح بالاتری از پتاسیم، فیتواسترول ها، γ-توکوفرول، ویتامین K و کاروتنوئیدهای زانتوفیل.
در حال حاضر پنج کارآزمایی بالینی تصادفی شده منتشر شده بر روی مغز پسته و چربی خون (به عنوان یک نتیجه اولیه) وجود دارد که در آن افراد مورد آزمایش با سطح کلسترول طبیعی تا متوسط بالا بین 32 گرم تا 126 گرم پسته در روز به عنوان بخشی از زندگی آزاد مصرف کردند.
چهار مطالعه از پنج مطالعه کاهش قابل توجهی در کلسترول تام (TC) و یک مورد کاهش غیر قابل توجهی را گزارش کردند.
دو مورد از مطالعات کاهش قابل توجهی در لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) گزارش کردند.
دو مورد افزایش قابل توجهی در لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) نشان دادند، در حالی که سه مورد دیگر تغییرات غیر قابل توجهی را نشان دادند.