هنگامی که اصول اولیه پنیر روی پیتزا و مقدار پنیر روی پیتزا را درک کردید، سپس می توانید شروع به آزمایش با ایجاد ترکیبات منحصر به فرد خود کنید!
اینها ممکن است شامل قیمت پنیر پیتزا استفاده از پنیرهای مختلف برای پوسته، یا تصمیم به اضافه کردن یک پنیر به جای پنیر دیگر باشد.
امکانات بی پایان هستند و دستور پخت پیتزای خانگی شما پس از کشف ترکیب مورد علاقه خود مطمئناً به یک سنت خانوادگی تبدیل می شود!
مهم نیست که چه چیزی را انتخاب می کنید، سعی کنید از موزارلا به عنوان بخشی از مخلوط پنیر خود استفاده کنید.
تقریباً با هر نوع دیگری خوب کار می کند و ضریب ذوب باعث می شود این تنوع خوشمزه به راحتی در انواع دستور العمل های مختلف کار کند! پس از تسلط بر اصول اولیه، می توانید شروع به تولید پیتزا کنید که به طور خاص مطابق با ترجیحات سلیقه فردی شما باشد.
هیچ راهی بهتر از شکستن نان در کنار هم برای خاطره سازی وجود ندارد – به خصوص وقتی که آن نان با مسلماً خوش طعم ترین ترکیب پنیر پوشیده شده باشد.
پنیر موزارلا و پارمزان تقریباً روی هر نوع پیتزا به خوبی استفاده می شود.
اما می توان از انواع دیگر پنیر نیز استفاده کرد. به عنوان مثال، پروولون روی پیتزاهای ایتالیایی یا فیلی استیک بسیار خوب عمل می کند، زیرا طعم ملایم/خنثی دارد که مکمل طعم های قوی در این نوع پیتزاها است.
در اکثر 4 پیتزا پنیری چهار پنیر مختلف وجود دارد.
سه پنیر محبوب این نوع پیتزا موزارلا، پروولون و پارمزان هستند.
پنیر چهارم معمولاً چدار یا مخلوطی از پنیرهای دیگر (پارمسان و چدار) است.
پنیرهای مختلفی روی پیتزا استفاده می شود.
معمولاً از مخلوط پنیر موزارلا و پارمزان استفاده می شود.
سایر پنیرهای محبوب برای پیتزا شامل پنیرهایی با طعم چدار مانند پنیر آمریکایی است.
آنهایی که طعم پکورینو رومانو دارند، مانند پروولون. و آنهایی که به خوبی ذوب می شوند مانند Muenster و fontina.