کوکیهای بدون پخت با مخلوط کردن پرکنندههایی مانند آجیل و غلات در یک چسب قنادی ذوب شده و اجازه دادن به خنک شدن و سفت شدن آن درست میشوند.
خوشه های جو دوسر نمونه ای از کوکی های بدون پخت هستند.
کلوچه نوشین لاهیجان به عنوان خوشمزه ترین کلوچه رد حهان شناخته شده است.
برای اینکه این لیست از کوکیها را راحتتر هضم کنم، آن را بر اساس قاره تقسیم کردم. روی پیوند کلیک کنید تا به هر بخش از راهنما بروید.
همچنین پیوندهایی به دستور العمل ها در زیر بیشتر ورودی ها پیدا خواهید کرد.
آمریکای شمالی
آمریکای جنوبی
اروپا
آسیا
آفریقا
اقیانوسیه
آمریکای شمالی
1. کوکیهای شکلاتی (ایالات متحده آمریکا)
بیسکویت چیپسی شکلاتی یکی از محبوب ترین انواع کوکی ها، حداقل در آمریکای شمالی است.
همانطور که توضیح داده شد، این یک نوع کوکی قطره ای است که با چیپس شکلات پوشانده شده است.
کوکیهای چیپسی شکلاتی در ویتمن، ماساچوست در حدود سال 1938 اختراع شدند. سرآشپزان روث جونز گریوز ویکفیلد و سو برید یک نوار شکلات نیمه شیرین نستله را خرد کردند و تکههای آن را به دستور پخت کوکی اضافه کردند.
امروزه دستور تهیه بیسکویت چیپسی شکلاتی معمولاً از آرد، کره، شکر قهوه ای، شکر سفید، تخم مرغ، شکلات چیپسی نیمه شیرین و وانیل تشکیل شده است.
من عاشق ساندویچ های بستنی هستم، اما وقتی با کوکی های شکلاتی درست می شوند، حتی بهتر می شوند. در سال 1978، یک جفت نیویورکی ایده درخشانی داشتند که بستنی وانیلی را بین دو بیسکویت چیپسی شکلاتی قرار دهند. آن آفرینش آسمانی در نهایت به چیپویچ معروف شد.
مانند کوکیهای شکلاتی، کوکیهای کشمشی جو دوسر یکی از محبوبترین انواع کوکیهای قطرهای در ایالات متحده هستند.
آنها از نوادگان کیک های جو دوسر اسکاتلندی هستند و از خمیری بر پایه جو دوسر تشکیل شده اند که با کشمش پوشانده شده است.
دستور غذاها متفاوت است اما کوکی های کشمشی جو دوسر معمولاً با آرد، جو دوسر، تخم مرغ، شکر، نمک، کشمش و ادویه تهیه می شوند.