تخمه هندوانه سبزوار می تواند فواید سلامتی بالقوه ای داشته باشد.
ممکن است از حقیقت پشت این دانه ها شگفت زده شوید. دانههای هندوانه در واقع یکی از پرمغذیترین انواع دانهها هستند.
با تف کردن، برداشتن یا دور انداختن دانه های هندوانه، ارزش غذایی هندوانه را کاهش می دهید این دانه ها خوشمزه و سالم هستند و برای میان وعده عالی هستند.
فقط چند دقیقه طول میکشد تا مقداری از آنها را خشک کنید و برشته کنید، و یک میانوعده خوشمزه و سالم برای بدنتان تهیه کردهاید تا به بدنتان یک تغذیه خوب اضافه کنید.
هندوانه میوه ای مغذی و آبرسان با حدود 92 درصد آب است همانطور که میوه سالم و سرشار از مواد معدنی و ویتامین های ضروری است، دانه های هندوانه به همان اندازه برای بدن شما مفید هستند.
تغذیه تخمه هندوانه شامل موارد زیر است:
1. محتوای کم کالری
تخمه هندوانه حاوی کالری بسیار کمی است. حدود 4 گرم تخمه هندوانه فقط 23 کالری دارد.
محتوای تغذیه ای دانه هندوانه بر پایه روی است. دانه های هندوانه منبعی غنی از روی هستند که به تقویت ایمنی، تقویت هضم، رشد سلولی و حفظ سیستم عصبی کمک می کنند.
منیزیم: منیزیم برای فعالیت متابولیک مورد نیاز است. تخمه هندوانه سرشار از منیزیم است و به افزایش متابولیسم بدن کمک می کند.
آهن: دانه های هندوانه حاوی آهن هستند که به تولید هموگلوبین در خون شما کمک می کند.
چربی های خوب: چربی های خوب شامل اسیدهای چرب تک غیر اشباع و چند غیر اشباع می شوند.
این چربی های خوب برای جلوگیری از حمله قلبی، سکته مغزی و کاهش سطح کلسترول خون ضروری هستند. دانه های هندوانه حاوی چربی های خوبی هستند که برای سلامتی ضروری هستند.
1 اونس یا 28.35 گرم تخمه هندوانه حاوی:
158 کیلو کالری
8 گرم پروتئین
13.4 گرم چربی
4.34 گرم کربوهیدرات
15.3 میلی گرم کلسیم
2.06 میلی گرم آهن
146 میلی گرم منیزیم
214 میلی گرم فسفر
184 میلی گرم پتاسیم
2.9 میلی گرم روی
16.4 میکروگرم فولات