طبق ادعای بهداشتی واجد شرایط FDA، تولیدکنندگان پسته مجاز به بیان موارد زیر هستند: «شواهد علمی نشان میدهد، اما ثابت نمیکند که خوردن 1.5 اونس در روز از اکثر آجیلها، مانند پسته، به عنوان بخشی از رژیم غذایی کم SFA و کلسترول ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهید.»
حمایت علمی برای ادعای سلامت واجد شرایط در مورد پسته کله قوچی رفسنجان با گزارش کمیته مشورتی دستورالعمل های رژیم غذایی در سال 2010، که نتیجه گرفت که مجموعه شواهد علمی بیشترین میزان را برای بادام، پسته، افزایش داد.
پسته با اجزای زیر مشخص می شود: اسیدهای چرب غیر اشباع (مانند MUFA و PUFA)، پروتئین، فیبر غذایی، منیزیم، پتاسیم، ویتامین K و مواد شیمیایی گیاهی مانند فیتوسترول ها، لوتئین (زانتوفیل کاروتنوئید)، γ-توکوفرول و پلی فن.
این اجزا پسته اکبری تواضع ممکن است به طور هم افزایی برای کمک به ارتقای سلامت قلبی عروقی، کنترل قند خون و حفظ وزن در صورت مصرف متعادل و در چارچوب یک رژیم غذایی سالم عمل کنند.
پسته در مقایسه با بادام و گردو دارای سطوح چربی و کالری کمتری است.
بر اساس سیستم Atwater) و سطوح بالاتری از پتاسیم، فیتواسترول ها، γ-توکوفرول، ویتامین K و کاروتنوئیدهای زانتوفیل.
در حال حاضر پنج کارآزمایی بالینی تصادفی شده منتشر شده بر روی مغز پسته و چربی خون (به عنوان یک نتیجه اولیه) وجود دارد که در آن افراد مورد آزمایش با سطح کلسترول طبیعی تا متوسط بالا بین 32 گرم تا 126 گرم پسته در روز به عنوان بخشی از زندگی آزاد مصرف کردند.
چهار مطالعه از پنج مطالعه پسته اکبری شور کاهش قابل توجهی در کلسترول تام (TC)، 14-18 و یک مورد کاهش غیر قابل توجهی را گزارش کردند.
دو مورد از مطالعات کاهش قابل توجهی در لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) گزارش کردند.
در حالی که سه مورد دیگر کاهش غیر قابل توجهی یافتند.
دو مورد افزایش قابل توجهی در لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) نشان دادند، در حالی که سه مورد دیگر تغییرات غیر قابل توجهی را نشان دادند.
دو مورد از مطالعات پسته گرمسار نشان دادند کاهش قابل توجهی در تری گلیسیرید، در حالی که سه مورد دیگر کاهش غیر قابل توجهی را گزارش کردند.
هر پنج مطالعه کاهش قابل توجهی در نسبت TC/HDL یا نسبت LDL/HDL گزارش کردند.
یک کارآزمایی نشان داد که استفاده از پسته در یک رژیم غذایی سالم منجر به بهبود دوز-پاسخ در نسبتهای TC/HDL، LDL/HDL و غیر HDL/HDL شد (05/0< P).
- منابع:
- تبلیغات: