اما حقیقت این است که اولین بار نیست که گردو بدون پوست سبز 1401 با سلامت قلب و عروق مرتبط است. در کشور ما، بنیاد قلب اسپانیا آنها را “متحدان بزرگ” عضله قلب نامیده است .
در کودکانی که هیچ نشانه ای از حساسیت غذایی نشان نداده اند و اعضای خانواده آلرژیک ندارند، گردو را می توان از یک سالگی معرفی کرد (برخی توصیه ها نشان می دهد می توان زودتر این کار را انجام داد) که عمدتاً به دلیل وجود پوسته و سختی است.
که ممکن است جویدن او را دشوار کند. اگر نوزاد پس از مصرف این غذاها علائم آلرژی (بثورات، مشکل در تنفس یا تورم) را نشان داد، ضروری است که فوراً به مرکز پزشکی یا متخصص اطفال مراجعه کنید.
میوه خشک فوق العاده ای که طول عمر را افزایش می دهد، از افزایش وزن جلوگیری می کند و در برابر شایع ترین سرطان محافظت می کند.
طبق یک مطالعه دانشگاه هاروارد، مصرف 28 گرم گردو در هفته می تواند خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی را تا 25 درصد کاهش دهد.
این بدون اشاره به خواص این آجیل در سهم انرژی جذب آهسته با اثرات مثبت در بیماران مبتلا به سنگ کیسه صفرا، علاوه بر این که کلسیم بالای آن به سلامت استخوان کمک می کند.
علاوه بر این، همانطور که در این مقاله EL ESPAÑOL توضیح داده شد ، گردو به ویژه در پاییز مفید است زیرا در برخی از شرایط معمول این فصل سال به ما کمک می کند. در میان آنها، آستنیا. عواملی مانند کاهش ساعات نور روز یا کاهش دما منجر به بی تفاوتی می شود، اما محتوای تریپتوفان آن به تولید سروتونین و بهبود خلق و خو کمک می کند.
گردو همچنین به سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می کند زیرا روی موجود در گردو به پیشگیری از عفونت ها و کاهش علائمی مانند آبریزش بینی، عطسه، گلودرد و دردهای عضلانی کمک می کند. علاوه بر این، به لطف امگا 3 خود به آلرژی های آسمی و سلامت مفاصل نیز کمک می کنند.